dinsdag 25 juli 2017

art journal Italië
 Ik was van plan om een heel uitgebreid art-journal van de vakantie in Italië te maken. Met heel veel plattegrondjes erin, omdat ik net bezig was met de e-course "Let's make a map". Maar het kwam er niet van. Het was te warm, m'n zin smolt als sneeuw in de zon. In plaats  daarvan deed ik weinig. Lezen. Luieren. Tochtjes maken in de Fiat 500 met airco. Kijken naar de poes. Ook lekker, maar anders dan ik gewend ben op vakanties. Geen uitgebreid art-journal, maar een kleintje. Ook goed. 

Oh, wacht, nu sla ik m'n tekenboek open en zie ik dat ik toch nog wel wat getekend heb in de hitte. Kijk maar: 5 opmerkingen:

 1. Leuke pagina's Karin. Jammer dat het zo heet was. Oost west thuis is het nu best.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Karin, ik geniet steeds opnieuw van je tekeningen. Dank je wel!
  Ik lees dat je een e-course deed. Waar heb je deze gevolgd? Of ga he zelf iets geven ? Ik ben nieuwsgierig. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in kaarten, atlassen en zou op een speelse manier een 'map' willen maken van uitstapjes.
  Bedankt, groet, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Ans, dank je wel voor je berichtje. Ik heb de e-course "Let's make a map" bij Sketchbook Skool gedaan (of eigenlijk doe ik 'm nog, ben nog niet door alle lessen gegaan, maar als je eenmaal ingetekend hebt kan je altijd terugkijken naar de lessen).
   Hieronder de link waar je meer info over de cursus (en andere cursussen) kunt vinden:
   http://klass.sketchbookskool.com/courses
   Fijne dag! x Karin

   Verwijderen
  2. http://sketchbookskool.com/courses

   Verwijderen
  3. Dank je wel, groet, Ans

   Verwijderen