vrijdag 4 maart 2016

Mollie's kijk op 'balans'

Goed nieuws: ik heb de eerste opdracht voor mijn bedrijf, het Ministerie van Onbezonnen Plannen, vanmiddag afgerond!
Mijn website staat sinds kort online en er zijn al meerdere opdrachten binnengekomen.
Maar ik zal beginnen bij het begin - mijn eerste voltooide opdracht:  
 


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nou, daar is ie dus, Mollie's eerste opdracht als directeur van het Ministerie van Onbezonnen Plannen. Ik zat een hele tijd tegen dat eigen kantoor aan te hikken, maar dat komt nog steeds niet van de grond in mijn hoofd. Ik had aanvankelijk bedacht dat het in die oude stal zou komen, maar daar bleef ik in steken. Tot ik het idee van een vast kantoor los kon laten. Een website is veel flexibeler. Dus het Ministerie van Onbezonnen Plannen is voorlopig een online-business - hoe modern!  Het kantoor (studio noemt Mollie het zelf) dat in deze opdracht is verwerkt, kan in een volgende opdracht weer een heel ander kantoor zijn. Nu had ik zin in blauwe & groene tinten, vandaar deze keuze. Niet in elke opdracht hoeft trouwens een kantoor te zitten, het kan ook heel goed zijn dat Mollie steeds 'op locatie' aan het werk is!

Ik geef Mollie steeds korte opdrachten, vragen die cliënten haar stellen. Vervolgens bedenkt Mollie haar eigen onbezonnen plan als antwoord op die vraag en gaat op onderzoek hoe zo'n plan uitgevoerd kan worden.  

Inmiddels begin ik aardig thuis te raken in Photoshop. Of tenminste in het kleine beetje dat ik op dit moment van Photoshop gebruik. Er gaat behoorlijk wat tijd in zitten, het is soms net puzzelen, maar dat vind ik wel leuk. 
 

Het boekje wat ik van Mollie's roadtrip naar Denemarken had gemaakt vind ik wel heel erg leuk. Die hou ik er in. Binnenkort dus een boekje + filmpje van dit onbezonnen plan om meer balans in je leven te vinden. En daarna door met de volgende opdracht voor het Ministerie van Onbezonnen Plannen.

3 opmerkingen:

  1. Lieve Mollie, ik heb zo vaak last van paniekvogeltjes. Dan stop ik ze allemaal in hun kooitjes en kalmeer ze met lieve liedjes. Maar als ik even niet oplet doet een plaaggeestje weer een deurtje open en fladdert een paniekvogeltje door mijn huis. Dan duurt het dagen voor ik hem weer gevangen en gekalmeerd heb. Weet jij er iets op? Ik hoor in je filmpjes namelijk wel eens getwittergeluidjes.... Mvr angsthaas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief angsthaasje,ik neem je vraag met me mee. Ik ga broeden op een onbezonnen paniekvogel-plannetje. Kus op je lange oren, Mollie x

    BeantwoordenVerwijderen