zondag 19 april 2015

Dagdromen over Mallorca!Een jaar terug wonnen we de hoofdprijs in een wedstrijd van Uitgeverij Bruna & de Arbeiderspers: een voucher voor een droomhuis van Topic Travel. Nog een maandje en dan is het eindelijk zo ver, dan zitten we aan de rand van het zwembad van ons droomhuis in Pollenca op Mallorca. We hebben de prijs met deze foto gewonnen:
Wat we zoal op Mallorca gaan doen? Zoals de bovenste foto al zegt: flaneren en lanterfanten, knipogen naar knappe obers, zwemmen bij maanlicht, midden op de dag schoonheidsslaapjes houden. Een wandeling maken langs de ruige kust, een kuiltje graven op het strand zodat we er lekker kunnen liggen, met ons autootje over het eiland crossen, de mooiste dorpjes en stadjes bezoeken, koken in de buitenkeuken van ons huis en daarna een siesta in de schaduw van de palmbomen naast het zwembad, thee drinken als Agatha Christie in hotel Illa d'or in Puerto Pollenca...

De bovenste foto was weer even oefenen met Photoshop. Ik gebruik het programma nog te weinig om er routine in te krijgen. Dit zijn de losse tekeningen en de foto die ik er voor gebruikte: Geen opmerkingen:

Een reactie posten