maandag 24 november 2014

Nieuw blog!Misschien heb je net mijn laatste blogbericht gelezen op www.deschrijfsalon.blogspot.nl en heb je direct doorgeklikt naar deze pagina... Of je bent gewoon bij toeval hier terecht gekomen...
Hoe dan ook, ik heet je van harte welkom op mijn nieuwe weblog. Met mijn eigen naam erboven. Het voelt een beetje bloot, maar toch ook helemaal goed. 

Ik wil nog van alles veranderen aan het uiterlijk van dit weblog, ik vind het er nu nogal kaal uit zien. Maar ik moet er weer een beetje inkomen. Daar waar je nu in blauwe letters mijn naam leest, wil ik een afbeelding of een tekening, maar ik moet weer even leren hoe ik dat ook alweer moet doen! 

Ik dacht eerst: ik slinger dit weblog pas op het net als het helemaal is zoals ik het wil, met precies het goeie uiterlijk en al. Maar dat kan nog wel even duren. Onder het mom start before you're ready begin ik maar gewoon.

Ik ga de komende tijd het een en ander aan het uiterlijk uitproberen, tot ik er helemaal blij mee ben. Je zult dus de komende tijd waarschijnlijk geregeld een andere aanblik treffen als je mijn weblog opent. Ik hoop dat je een beetje geduld met me hebt en toch terug blijft komen op deze plek. 

7 opmerkingen:

 1. Hoi Karin, Wat geweldig dat je nu in je blootje staat. Ik miste op jouw schrijfsalonblog ook je leuke verhaaltjes over het lichtknopje en je jurk.
  Ik wens je heel veel schrijfgeluk met je eigenste ik op de kop. Ik weet dat het heel eng is, maar zo leuk.
  Ik ben en blijf een fan van je.
  Alle liefs van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga je ook hier volgen ....
  Zie alleen geen ... ik wil dit blog volgen knopje ??

  Groetsssssssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ha Gerda, dank je! ik heb 't knopje toegevoegd hoor, heb je het gezien? Ciao!

   Verwijderen
  2. Ik wil je in mijn te volgen blogs zetten en niet via de mail bericht krijgen van een nieuw bericht .... ik ga je in mijn lijst zetten en zie wat er gebeurt ...
   Fijne dag ......... gr. Gerd@

   Verwijderen
  3. Is gelukt hoor je staat in mijn lijst .... gr. Gerd@

   Verwijderen
 3. Leuk! Veel plezier hier. Groet van Bettie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You go girl! Ik volg je altijd! wherever you go.

  BeantwoordenVerwijderen